Co se stane, když vymažete iPhone z iCloud?

Nejlepší odpověď

Když smažete své zařízení, všechny vaše informace (včetně kreditních, debetních nebo předplacených karet pro Apple Pay) se ze zařízení vymažou a nelze je najít pomocí Najít Moje aplikace nebo služba Najít iPhone na iCloud.com. Jakmile bude zařízení vymazáno, nebudete jej moci sledovat.

Nový způsob, jak vymazat iPhone lost.click

div>

Jak vymazat, uzamknout nebo najít ztracený, odcizený nebo prodaný iPhone 7 nebo zařízení Apple.

Je to děsivá věc, ale pokud si přečtete tento příspěvek, ukáže se, jak snadný a rychlý tento proces je. Ve skutečnosti za vás dokonce projdu všechny kroky krok za krokem! Čtěte dále…

První krok: Přejděte na icloud.com a přihlaste se pomocí svého Apple ID. Pokud máte zapnuté dvoufázové ověřování, použijte sekundární heslo spojené s vaším Apple ID.

Krok 2: Po přihlášení klikněte na „Najít“. tlačítko iPhone“. Tím se načte stránka, která zobrazuje všechna vaše zařízení iOS registrovaná na iCloud. Najděte v tomto seznamu zařízení, které chcete vymazat, a kliknutím na něj otevřete stránku s podrobnostmi. Ve spodní části této obrazovky je možnost „Odstranit [zařízení] z mého iCloudu“ – klikněte na ni! Poznámka: Máte-li potíže s nalezením této možnosti, další informace naleznete zde. *Zařízení z Můj iCloud můžete smazat pouze v případě, že bylo offline alespoň 365 dní.

Krok třetí: Nyní budete vyzváni k zadání svého iCloudu. heslo a poté znovu klikněte na tlačítko „Smazat“. Poznámka: Informace zobrazené na této obrazovce (jako obrázek zařízení, název atd.) se mohou lišit od toho, co vidíte na svém skutečném zařízení, protože je uloženo v mezipaměti na serverech Apple. Nebojte se…toto nemá nic společného s vašimi osobními údaji! Jakmile smažete zařízení z My iCloud, bude trvale odstraněno také z nástroje Najít iPhone, takže tuto akci nelze vrátit zpět, pokud si to rozmyslíte – než budete pokračovat, dobře si to rozmyslete! Pokud zde chcete přestat, stačí kliknout na Zrušit ve spodní části stránky místo dalšího kliknutí na Smazat 🙂

Krok 4: Toto je poslední potvrzovací obrazovka ! Pokud jste si jisti, že to je to, co chcete udělat, klikněte znovu na Smazat. Zobrazí se vyskakovací okno s dotazem „Jste si jisti, že jste před smazáním tohoto zařízení z iCloudu zrušili spárování svých Apple Watch?“

Pokud ano, jednoduše vyberte Ne a stiskněte ještě jednou Smazat, abyste odstranili Zařízení z My iCloud úspěšně.

>

Jak dlouho tento proces trvá?

Délka času se liší v závislosti na tom, kolik obsahu bylo uloženo v zařízení, ale obvykle trvá méně než hodinu pro 16GB zařízení. Pokud jsou před provedením této akce (která může vyžadovat restartování) potřeba nějaké čekající aktualizace systému iOS, postupujte takto.

Co se stane, když vymažete iPhone z iCloud?

Co se stane, když vymažete iPhone z iCloud?

strong>

Vymažte svůj telefon z Apple ID a zkuste jej použít s jiným účtem. Telefon nelze aktivovat. To znamená, že pokud se někdo jiný pokusí přihlásit k vašemu účtu na svém zařízení, nebude to možné. Můžete také odstranit všechna data z vašeho iPhone tím, že je vymažete, než je dáte nebo prodáte!

Co dělá vymazání tohoto zařízení?

Vymazat zařízení: Veškerá data v telefonu budou trvale vymazána (ale karty SD mohou nebudou smazány). Po smazání telefonu nebude funkce Najít moje zařízení fungovat. nPřed vymazáním telefonu nezapomeňte uložit všechna důležitá data; pokud jej později najdete, budete pravděpodobně potřebovat heslo účtu Google, abyste jej mohli znovu použít.

Lze použít vymazaný iPhone?

I když byl váš iPhone zcela vymazán, osoba, která jej vlastní, jej nemůže používat. Aktivační zámek zůstane zapnutý a není možné jej obejít. Když se ‌iPhone‌ spustí, okamžitě si vyžádá ‌Apple ID‌ a heslo a bez nich nepřejde přes aktivační obrazovku.

Odemyká iPhone. to?

Chcete-li jej odebrat, musíte telefon odemknout. Poté je to jen nesmyslný smartphone. Pokud smažu svůj iPhone, bude zámek aktivace odstraněn nebo obnoven do továrního nastavení? Pokud na něm máte nastaven přístupový kód nebo je v režimu ztráty a vaše data jsou zabezpečená, zařízení už nikdy nebude možné znovu použít.

Co se stane když odeberu zařízení ze svého Apple ID?

Pokud pro své Apple ID povolíte dvoufaktorové ověřování, možná nebudete moci používat ověřovací kódy vygenerované zařízením po jeho odebrání. Nebude mít přístup k iCloudu nebo jiným službám Apple, dokud se znovu nepřihlásíte pomocí dvoufaktorového ověření, jako je Find My pro Android.

Co dělá znamená to vymazat telefon?

Obnovení továrních dat odstraní ze zařízení všechny vaše informace. Data vašeho účtu Google lze obnovit, ale aplikace a jejich data budou smazána. Než budete pokračovat, ujistěte se, že jsou vaše data zálohována v účtu Google. Přečtěte si, jak zálohovat soubory

Smaže se vymazáním mého iPhone můj iCloud?

V některých případech může být váš iPhone obnoven z dřívější zálohy. Resetováním telefonu se však nezmění váš účet iCloud. Pokud se chcete znovu připojit ke svému účtu iCloud, jednoduše znovu opakujte postup nastavení pro váš iPhone. Kromě toho iCloud uchovává zálohy na všech vašich zařízeních, takže je můžete v případě potřeby později obnovit.

Odstraní obnovení továrního nastavení Apple ID?

Pokud používáte Google Chrome, odeberte svůj účet iCloud a vypněte aktivační zámek Apple. Tím se vymaže váš účet iCloud a deaktivuje se aktivační zámek Apple. Po obnovení továrního nastavení můžete svá data obnovit, pokud znáte své Apple ID a heslo.

Jaký je rozdíl mezi resetováním a vymazáním?

Když resetujete všechna nastavení, všechna nastavení a účty budou vymazány. Vaše heslo k Wifi a další aplikace, e-mail a další předvolby budou smazány. Když je zařízení rozbaleno poprvé, je ve stavu po rozbalení. Chcete-li jej připravit pro dalšího vlastníka, měli byste použít Vymazat veškerý obsah a nastavení

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.