Co se stane, když je smazán účet na Facebooku?

Nejlepší odpověď

  1. Když smažete svůj profil na Facebooku.
  2. Všechny vaše informace budou z Facebooku trvale smazány přibližně po jednom měsíci.
  3. Pokud deaktivujete pouze svůj účet, Facebook nesmaže žádné informace a můžete se znovu aktivovat.
  4. I když je deaktivován, vaši přátelé vás stále uvidí ve svých seznamech.

Vysvětlení rozdílu mezi deaktivací a smazáním účtu na Facebooku

Co potřebujete vědět, než smažete svůj FB účet

Vidíte stále smazaný účet Facebook?

Smazané účty Facebook nelze obnovit. Ostatní lidé mohou mít stále přístup ke komunikaci, kterou jste odeslali na Facebook. nPo téměř 90 dnech jsou všechna vaše data z Facebooku trvale vymazána. Pomocí svého účtu Facebook se nebudete moci přihlásit do žádných jiných aplikací.

Smaže se smazáním účtu Facebook vše?

Co se stane, když trvale smažu svůj účet na Facebooku? Váš profil, fotky, příspěvky, videa a vše ostatní, co jste přidali, bude zcela odstraněno. Nebudete moci obnovit nic, co jste zveřejnili. Ztratíte možnost používat Facebook Messenger.

Jak poznám, že je můj účet na Facebooku smazán?

Přihlásit se do e-mailového účtu, který jste použili jako své přihlašovací jméno pro Facebook, abyste jej odstranili. Pokud to uděláte správně, měli byste od Facebooku obdržet e-mail s potvrzením o smazání účtu.

Zmizí zprávy, když smažete Facebook?

Když svůj účet smažete, nebude již viditelný na Facebooku. Některé z věcí, které děláte na Facebooku, se neukládají do vašeho účtu. I poté, co svůj účet zrušíte, může mít přítel od vás stále zprávy. Tato data zůstanou zachována i po smazání vašeho účtu.

Smaže se messenger, když smažete Facebook?

Deaktivace vašeho účtu na Facebooku ano neznamená deaktivaci Facebook Messengeru. Pokud smažete Facebook, trvale smažete svá data. Možná však nevíte, že deaktivace členství na Facebooku nedeaktivuje Facebook Messenger. Lidé si vás budou moci prohlédnout a pokoušet se vás kontaktovat i poté, co deaktivujete svůj účet.

Je deaktivace stejná jako smazání Facebooku?

Nejvýznamnějším rozdílem mezi deaktivací a smazáním vašeho účtu na Facebooku je to, že deaktivace vašeho účtu vám umožní vrátit se, kdykoli budete chtít, zatímco jeho smazání je poslední akcí.

Smaže deaktivace Facebooku fotky?

Deaktivací účtu se nesmaže úplně. V případě, že se rozhodnete znovu aktivovat svůj účet, Facebook uchová všechna vaše nastavení, obrázky a informace. Vaše data nebudou smazána; je prostě skrytý.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *