Jak smažete svůj účet Tumblr?

Nejlepší odpověď

Smažte účet Tumblr podle následujících pokynů:

  1. Přihlaste se do svého Účet Tumblr.
  2. Klikněte na ikonu ‚Účet‘.
  3. Vyberte ‚Nastavení‘.
  4. Vyberte ‚Smazat účet‘.
  5. Budete přesměrováni na obrazovku s dotazem, zda jste si jisti.

Jak smazat svůj účet Tumblr

Jak smazat účet Tumblr z iPhonu

Toto je otázka, která prolétla hlavou mnoha uživatelům Tumblr. Není to však tak snadné, jako jednoduše postupovat podle kroků k deaktivaci účtu. Pokud chcete zcela smazat svůj účet a všechna související data, budete muset nejprve kontaktovat jejich tým podpory. Tento článek vysvětlí, jak je kontaktovat a co potřebují před smazáním účtu.

Kontaktování Tumblr

Nejrychlejší způsob, jak kontaktovat Tumblr kliknutím na tlačítko ‚Odeslat žádost‘ na jejich stránce nápovědy. To vás provede formulářem, který se vás zeptá, jaký je problém s vaším účtem, a poskytne vám e-mailovou adresu, aby vás mohli kontaktovat. Při vyplňování tohoto formuláře je důležité poskytnout co nejvíce podrobností – nebuďte však příliš naštvaní nebo rozzlobení, s žádnými problémy, které byste mohli mít, ve skutečnosti nemohou nic udělat. Po dokončení klikněte na Odeslat a až vám budou moci pomoci, ozvou se vám e-mailem.

Vaše nastavení soukromí

Jednou byl kontaktován s podporou Tumblr, mohou vás požádat, abyste svůj blog nastavili jako soukromý, dokud nebude váš účet smazán. To zajišťuje, že veřejnost neuvidí žádné informace ani obrázky, ale také to znamená, že se nebudete moci přihlásit a spravovat svůj blog. Je důležité to mít na paměti při kontaktování podpory Tumblr – pokud je to možné, ujistěte se, že neexistují žádné příspěvky obsahující citlivá data, než tak učiníte.

Jakmile bude soukromé, Tumblr vás požádá o změnu hesla a potvrzení. tuto změnu prostřednictvím e-mailu – opět se ujistěte, že každý příspěvek obsahující osobní údaje je před tím skryt pod novým heslem. Nyní jim stačí účet smazat!

Vše, co musíte udělat, je kontaktovat jejich zákaznickou podporu a oni vám účet smažou. Odtud nezapomeňte před odesláním jakékoli poslední zprávy nebo příspěvku změnit heslo a e-mailovou adresu Tumblr.

Alternativně:

1) Na stránce nápovědy klikněte na „Odeslat žádost“ a vyberte, co je třeba udělat s vaším účtem při zadávání citlivých údajů. Poté klikněte na Odeslat. Jakmile budou moci pomoci s problémem smazání účtu tímto způsobem, budou vás kontaktovat prostřednictvím e-mailu, ačkoli to může trvat 2 týdny nebo déle v závislosti na tom, jak jsou zaneprázdněni.

2) Nastavte svůj blog na soukromý, takže veřejnost neuvidí žádné informace a zároveň si ponecháte přístup, dokud nebude účet zcela smazán. Tumblr vás poté požádá, abyste si změnili heslo a potvrdili tuto změnu e-mailem, přičemž si všimne, že blog je nyní soukromý.

3) Kontaktujte je zasláním e-mailu na adresu [email protected] dne PROČ chcete smazat účet a zároveň zmínit, že je nastaven jako soukromý pro jejich vlastní záznamy, pak vám z bezpečnostních důvodů poskytnou další pokyny o tom, co je třeba udělat dále v rámci předmětu „Žádost o účet Tumblr“. V případě potřeby znovu zveřejněte chybějící informace na svém blogu, aby mohli bez obav zobrazit/potvrdit jeho obsah, pokud nebude znovu obsahovat citlivá data, než tak učiníte, pokud bude po smazání něco z jejich obsahu stále zveřejněno.

4) Po smazání nahraného obsahu ze serverů Tumblr smažou účet a případně poskytnou zpětnou vazbu o problémech, které mohly vést ke smazání účtu.

Jak dlouho bude trvat, než Tumblr smaže váš účet?

Někdy, když se neaktivní účet Tumblr nepoužívá déle než dva roky, Tumblr jej uvolní. Před jeho zveřejněním pošlou vlastníkovi účtu varovný e-mail, aby měl čas se znovu přihlásit a ponechat si uživatelské jméno.

Jak smažu své Tumblr v aplikaci?

1. Přihlaste se ke svému účtu Tumblr.
2. Klikněte na ikonu „Účet“.
3. Vyberte ze seznamu blogů ten, který chcete smazat.
4. V aplikaci pro iOS.
5. Vyberte „Smazat“. V aplikaci pro Android.
6. Vyberte ikonu ozubeného kola (nastavení).
7. Zvolte ‚Smazat tento Tumblr‘.

Proč nemohu smazat svůj účet Tumblr?

Chcete-li zrušit svůj účet Tumblr, přejděte na stránku nastavení. Pomocí aplikace Tumblr pro mobilní zařízení nemůžete svůj účet smazat. Pouze web Tumblr vám umožňuje smazat váš účet. Váš primární blog Tumblr je také smazán poté, co jej zrušíte.

Smaže se smazáním účtu Tumblr všechny uživatelské informace?

Komu odeberte svůj účet, přihlaste se na svůj řídicí panel a přejděte na stránku Blogy. Vyberte každý z blogů, který chcete odstranit, a klikněte na Odstranit. Budete dotázáni, zda jste si jisti, že to chcete udělat; pokud si nejste jisti, nechte si to! Pokud by byly všechny vaše blogy smazány najednou, nebyly by trvale vymazány ze serverů Tumblr jako jiné weby sociálních sítí. Kterýkoli z nich by však mohl být potenciálně později znovu vytvořen, protože jejich obsah je uložen v cloudu (jinými slovy: na internetu). Jakmile tyto sekundární blogy zmizí, může chvíli trvat, než se objeví nové.

Sleduje Tumblr, co si prohlížíte?

K identifikaci prohlížeče mohou webové stránky používat kód. Tumblr sleduje typ prohlížeče, který používáte, a také verzi a operační systém. Toto označuje, zda prohlížíte stránku Tumblr z mobilního zařízení nebo počítače.

Co se stane, když někoho zablokujete na Tumblr?

Co dělá blokování? Nejdůležitější věcí, kterou je třeba poznamenat o blokování někoho na Tumblr, je to, že to omezuje vaši schopnost s nimi jakýmkoli způsobem komunikovat. Na vašem hlavním panelu od vás nic neuvidí a vy k němu nebudete mít přístup na svém. Ani s vámi nebude moci komunikovat žádným jiným způsobem.

Smaže smazání účtu Tumblr zprávy?

Po přijetí žádosti o smazání budou vaše lajky, zprávy a primární blogový materiál trvale odstraněny z webu. Jedinou výjimkou je, pokud přispíváte do skupinového blogu. Tyto budou i nadále k dispozici.

Můžete smazat svůj primární blog na Tumblr?

Vyberte „Deaktivovat svůj účet“ a deaktivovat jej. V pravém horním rohu stránky klikněte na „Smazat [název vašeho blogu]“. Pokud je uvedeno „Smazat vše“, jste na svém primárním blogu – nemůžete svůj primární blog odstranit, aniž byste zároveň smazali celý svůj účet.

Může smažete účet Tinder?

Klepnutím na Smazat můj účet v nastavení aplikace odeberete svůj účet Tinder. Pokud smažete svůj účet, váš profil Tinder bude odstraněn, stejně jako všechny shody a konverzace, které jste provedli. Můžete také skrýt svůj profil v oblasti Discovery aplikace, aby si ho ostatní nevšimli.

Jak smažete účet Reddit? >

Přejděte na svůj účet Reddit. Klikněte na symbol uživatele v pravém horním rohu a z rozbalovací nabídky vyberte možnost „Nastavení uživatele“. V dolní části stránky vyberte „Deaktivovat účet“. Přeformulujte své přihlašovací údaje a v případě potřeby poskytněte vysvětlení pro smazání účtu Reddit.

Smaže smazání Tumblr příspěvky?

Když se rozhodnete odstranit svůj blog nebo účet Tumblr, smaže se vše v něm. To však neznamená, že je odstraněn i jakýkoli váš reblogovaný materiál.

Můžete smazat discord účet?

Na počítači můžete svůj účet pouze deaktivovat. Na mobilním zařízení to není tak jednoduché. V současné době neexistuje žádný způsob, jak zrušit nebo odstranit účet ze smartphonu. Otevřete aplikaci Discord na telefonu nebo tabletu a vyberte ikonu ozubeného kolečka v pravém dolním rohu pro Uživatelská nastavení. nKlepnutím na Můj účet zobrazíte svá nastavení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.