Jak smažu svůj účet Tumblr 2019?

Nejlepší odpověď

  1. Přihlaste se ke svému účtu Tumblr.
  2. Klikněte na ikonu ‚Účet‘.
  3. Vyberte ‚Nastavení‘.
  4. Posuňte se na konec stránky.
  5. Vyberte ‚Smazat účet‘.
  6. Vy bude přesměrován na obrazovku s dotazem, zda jste si jisti.

Jak trvale smazat účet Tumblr 2019

Jak smazat všechny příspěvky na Tumblr 2019

Proč mi Tumblr nedovoluje smazat můj účet?

Svůj účet nelze smazat pomocí aplikace Tumblr pro mobilní zařízení. Váš účet může smazat pouze web Tumblr. Pokud zrušíte svůj účet, váš hlavní blog Tumblr bude smazán. Sekundární blogy, jichž jste jediným členem, jsou také odstraněny.

Mohu požádat Tumblr o smazání mého účtu?

Přihlašování do vašeho účtu vám umožní odstranit mnoho vašich dat. Pokud to nemůžete udělat nebo pokud nemáte účet Tumblr, odešlete prosím lístek podpory zde nebo nám pošlete e-mail na adresu [email protected] Při pokračování mějte prosím na paměti následující body:

Co se stane, když smažete účet Tumblr?

Můžete smazat celý svůj účet Tumblr nebo kterýkoli z blogů, které jste založili, když přejdete na svůj profilu, vyberte „Účet“ a poté vyberte „Smazat účet“. Váš primární blog a všechny sekundární blogy budou vymazány, když smažete svůj účet Tumblr. E-mailová adresa a adresa URL, které jste zadali pro účet, budou po smazání znovu k dispozici ve fondu.

Můžete smazat Tumblr na mobilu?

Na počítači se systémem Windows nebo Mac přejděte na Tumblr.com a poté klikněte na symbol ‚Účet‘ v pravém horním rohu obrazovky. Vyberte blog ze seznamu blogů, který chcete odstranit. V aplikaci pro iOS přejeďte na blogu doleva a zvolte „Smazat“. Na Androidu otevřete nabídku nastavení (ikona ozubeného kola) a vyberte „Smazat tento Tumblr.“

Mohu smazat svůj primární blog na Tumblr?

Primární blog uživatele, který nemůže smazat, je propojen s jeho e-mailovou adresou a nelze jej smazat. Hlavní blog uživatele nelze odstranit, aniž by byly smazány všechny ostatní blogy.

Jak zjistím, zda je můj Tumblr smazán?

Když bude váš účet Tumblr ukončen, nebudete k němu mít přístup pomocí své původní adresy URL. Když se přihlásíte, může se vám zobrazit oznámení, že váš účet byl uzavřen, a také e-mail s podrobnostmi o povaze pozastavení a o tom, jak jej napravit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *