Mohu dočasně smazat Facebook?

Nejlepší odpověď

Facebook čeká 14 dní před smazáním účtu. Podle Facebooku neexistuje žádný limit na to, jak dlouho může být účet osoby deaktivován. Pokud však uživatel skutečně chce dokončit rozdělení, má možnost svůj účet úplně smazat.

Jak dočasně deaktivovat účet na Facebooku 2021

Deaktivace účtu Facebook trvale nebo dočasně 2020

Veškerá odpovědnost za škody způsobené přímo nebo nepřímo používáním těchto stránek se zříká. Toto vyloučení odpovědnosti se vztahuje na jakékoli škody, včetně, ale nejen, těch, které byly předvídatelné a nepředvídatelné, přímé nebo nepřímé, následné nebo náhodné, související s používáním obsahu webových stránek. Toolstask nenese odpovědnost za obsah na webových stránkách, na které se odkazuje v rámci www.toolstask.com, ani nad jejich obsahem nemá žádnou kontrolu a nemůže za něj nést žádnou odpovědnost!

Děláme, co je v našich silách aby bylo vše snadné a užitečné. Nenabízíme však žádnou záruku jakéhokoli druhu, že přístup k naší aplikaci bude vždy k dispozici v případě potřeby, bez přerušení nebo chyb způsobených technickými potížemi mimo naši kontrolu. Nemůžeme také převzít odpovědnost za jakékoli škody, které mohou jakýmkoli způsobem vyplynout z vašeho používání aplikace.

Obsah na této webové stránce je poskytován pouze pro obecnou informaci a nelze na něj spoléhat ani jej používat. jako jediný základ pro rozhodování bez konzultace s primárními, přesnějšími, úplnějšími nebo aktuálnějšími zdroji informací. Jakékoli spoléhání se na materiál nebo informace dostupné z této webové stránky je výhradně na vaše vlastní riziko. Vyhrazujeme si právo přidávat, upravovat nebo odstraňovat části tohoto dokumentu kdykoli bez upozornění.

Co se stane, když dočasně deaktivujete Facebook? >

Když někdo deaktivuje svůj účet na Facebooku, nikdo jiný nemůže vidět jeho profil. Jejich přátelé mohou stále vidět jméno v seznamu svých přátel. Správci skupin mohou pokračovat ve čtení příspěvků a poznámek jednotlivce a také jeho jména, i když deaktivují svůj účet.

Jak dočasně zatočím vypnout můj Facebook?

Posuňte se dolů a vyberte Nastavení. Přejděte dolů a pod Informacemi na Facebooku vyberte Vlastnictví a kontrola účtu. Vyberte možnost Deaktivace a odstranění v části Možnosti odstranění. Pro přístup k této možnosti klepněte na Deaktivovat a odstranit. Potvrďte svůj požadavek podle pokynů na obrazovce.

Můžete vypnout svou stránku na Facebooku, aniž byste ji smazali?

Komu zcela smažte svůj účet, přejděte do Nastavení, klikněte na odkaz Obecné a poté klikněte na Smazat účet. Váš účet nebude smazán, pokud jej deaktivujete; místo toho jsou všechna vaše nastavení, obrázky a informace uloženy pro případ, že se je rozhodnete znovu aktivovat. Vaše data jsou stále tam; je pouze skrytý.

Jak vypadá deaktivovaný účet na Facebooku?

Nebudete moci zobrazit jejich profilu, protože odkazy se vrátí zpět na normální text. Stále budete moci vidět věci, které zveřejnili na vaší časové ose, ale nebudete moci kliknout na jejich jméno.

Co budu přátelé vidí, jestli deaktivuji Facebook?

Facebook vás neupozorní, když deaktivujete svůj účet. Dokud vaši kamarádi nevyhledají váš nyní deaktivovaný profil nebo se vás osobně nezeptají, nikdo z nich nezjistí, že jste jej deaktivovali.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.