Mohu smazat účet Happn?

Nejlepší odpověď

  1. Klepněte na Nastavení účtu.
  2. Klepněte na Moje data.
  3. Klepněte na Smazat můj účet. .
  4. Znovu klepněte na Smazat můj účet.
  5. Klepněte na důvod
  6. Klepněte na Ano, hotovo!

happn účet smazat kaise kare || jak smazat účet Happn – Chaudhary Gyan

Trvale smazat účet Happn | Jak trvale deaktivovat účet Happn

Happn je aplikace, která vás spojí s lidmi v okolí. Pokud vás někdo zajímá, stačí klepnout na jeho profil a zahájit konverzaci. Můžete je také „srdíčkovat“, pokud jsou váš typ, ale nejsou pro vás úplně vhodné – tímto způsobem se Happn naučí, co se vám líbí, a zpřesní budoucí návrhy.

Happn vám ukáže nezadané, s kým jste. zkřížily cesty. Když se tito dva lidé shodují, dáme jim vědět zasláním push notifikace na oba telefony a mohou po sobě přejet prstem doleva nebo doprava podle toho, zda se jim vzhled dané osoby líbí nebo ne. Pokud je ten pocit vzájemný, pak je to zápas a můžete navázat konverzaci se svou zamilovaností!

Co když se znovu setkáte s někým z Happnu: Jakmile k tomu dojde, pošlete dotyčné osobě úsměv, který spustí její oznámení push s textem „Byli jste spatřeni“. Po klepnutí na toto oznámení do 48 hodin uvidí váš potenciální partner váš profil. Můžete jim pomoci kontaktovat vás zasláním úsměvu!

Co když vás zajímá někdo, kdo v poslední době nebyl venku: Můžete Happnovi říct, aby vám dal vědět, až se příště vrátí do aplikace, klepnutím na jejich profil a označení jako „Oblíbené“. (Tuto možnost můžete kdykoli vypnout.) Tímto způsobem vás upozorníme, až se vrátí. Nakonec nezapomeňte: je na vás, abyste se rozhodli, s kým stojí za to začít konverzaci. Pokud vás někdo zaujal, ale neodpovídá tomu, co hledáte, přejeďte jej bez váhání doleva!

Jak deaktivuji push zvuky oznámení na mém telefonu?

– Přejděte do Nastavení>Jednoduchá oznámení>Vyberte aplikace pro úpravu nastavení oznámení push.

Může Posílám zprávu někomu, kdo si mě ještě nepřidal?

Zprávy se doručují, když jeden uživatel označí druhého jako „oblíbeného“. Jediný způsob, jak někomu poslat zprávu, je přidat ho jako oblíbeného. Něčím oblíbencem můžete být pouze v případě, že si vás přidal také.

Jak někoho odblokuji?

Odblokování můžete odblokovat klepnutím na ikonu v levém horním rohu obrazovky, stiskněte „Více“ (ikona připomínající elipsu), poté klepněte na Nastavení a vyberte „Blokovaní uživatelé“ pro zobrazení seznamu blokovaných uživatelů. Odtud jednoduše přejeďte prstem doprava přes jeho jméno a odblokujte ho!

Tuto osobu už nemám rád; jak je mohu smazat ze svého profilu Happn?

Po smazání již profily bohužel nebudou viditelné v žádné jiné oblasti aplikace. Upozorňujeme, že smazání profilu nezablokuje zprávy ani neomezí interakce s jinými profily.

Mohu smazat svůj účet?

V rozbalovací nabídce vyberte možnost Zavřít účet. Na stránce profilu vyberte možnost Zavřít účet. Váš účet bude smazán poté, co jej zavřete. Všechna data vašeho profilu budou zničena, když aplikaci ukončíte. Po jeho zavření nebudete mít přístup ke svému účtu ani jej nebudete moci žádným způsobem zobrazit.

Jak resetujete svůj účet Happn?

Přejděte na „Můj účet“ a vyberte „Obnovit nákup“. Na Androidu stačí program odinstalovat a znovu nainstalovat. Nyní byste měli mít možnost využívat všechny funkce Premium.

Jak odeberu údaje o své kartě z Happn?

Prosím aktualizujte své platební údaje prostřednictvím nastavení účtu iTunes nebo Google Play. Tyto platformy mají výhradní právo změnit tyto platební podmínky a happn v této věci nemá na výběr.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *