Mohu smazat účet Uber?

Nejlepší odpověď

Svůj účet Uber můžete kdykoli odebrat. Jakmile jej smažete, bude okamžitě deaktivován. Po 30 dnech bude trvale smazána a všechny nevyužité kredity, pobídky nebo odměny budou smazány. Jak to vyžaduje nebo umožňuje zákon, může si Uber po smazání účtu ponechat určité informace.

Jak smazat svůj účet Uber

Jak smazat účet Uber div>

Jak trvale smazat svůj účet Uber

Jak trvale smažu svůj účet Uber?

Otevřete aplikaci Uber a přejděte do levého horního rohu. Vyberte „Nastavení“ a poté „Nastavení soukromí“. Z rozbalovací nabídky vyberte „Smazat účet“. Pro dokončení postupu postupujte podle pokynů na obrazovce.

Mohu svůj účet uber eats smazat a vytvořit si nový?

I po smazání vašeho účtu Uber si společnost může ponechat některá data, pokud je to nezbytné nebo povolené zákonem. Pokud se rozhodnete smazat svůj účet, přejděte do 30 dnů na ubereats.com a obnovte jej.

Mazá Uber neaktivní účty?

Neaktivní účty mažeme z důvodu zabezpečení a ochrany soukromí. Když je naplánováno smazání vašeho účtu jako standardní postup, zašleme vám e-mail, oznámení aplikace nebo textovou zprávu.

Jak smažu svůj Uber účet z mého Iphone?

iOS/Android: Chcete-li svůj účet smazat, přejděte do nabídky Nastavení, vyberte Soukromí a poté Smazat účet. Po ověření hesla a výběru možnosti Pokračovat uveďte důvod. Desktop: Přejděte na stránku Odstranění účtu Uber a klikněte na Smazat můj účet Uber. nPo 30 dnech bude váš účet deaktivován a trvale smazán.

Jak smažu svůj účet uber eats 2021?

Otevřete aplikaci a klepněte na tři pruhy v levém horním rohu a poté na Nastavení v zobrazené nabídce. nPosuňte se dolů a vyberte Soukromí a poté „Smazat svůj účet“. nKlepněte na tlačítko „Smazat svůj účet“. Až budete vyzváni, zadejte heslo a podle pokynů na obrazovce smažte svůj účet.

Mohu si vytvořit nový účet Uber?

K otevření účtu Uber je vyžadována platná e-mailová adresa a telefonní číslo. … Do příslušných polí zadejte své jméno a příjmení, telefonní číslo a vybraný jazyk. Po dokončení této části postupu registrace vám zašleme textovou SMS pro ověření vašeho telefonního čísla. Poté zadejte své platební údaje.

Co se stane, když smažu svůj účet Uber?

Je možné, že váš účet bude smazán náhodou, ale pokud se to stane, můžete jej znovu aktivovat. Po zrušení členství bude okamžitě deaktivováno. Po 30 dnech bude účet trvale deaktivován a všechny nevyužité kredity, nabídky nebo odměny budou zrušeny. Uber si může po zrušení účtu ponechat jakékoli informace, které jsou nezbytné nebo povolené zákonem.

Jak odeberu své mobilní číslo z Uberu?

Otevřete aplikaci Uber a klepnutím na tři řádky přejděte do hlavní nabídky. Vyberte „Nastavení“. Klepněte na oblast nahoře, která obsahuje vaše jméno, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Z rozbalovací nabídky vyberte své staré telefonní číslo.

Jak mohu resetovat svůj účet Uber?

Vyberte „Zapomněl jsem Heslo?“ po zadání Vaší emailové adresy Vám bude obratem doručen email s odkazem pro reset. Jakmile bude heslo změněno, měli byste být schopni se znovu přihlásit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.