Czy mogę usunąć moje konto na Twitterze, jeśli jest zablokowane?

Najlepsza odpowiedź

Niestety nie można usunąć konta na Twitterze, które zostało zbanowane, zablokowane lub ograniczone. Jedyną metodą usunięcia zamrożonego konta na Twitterze jest odblokowanie go, a następnie dezaktywacja za pomocą tradycyjnych metod.

ZABLOKOWANE Z TWITTERA ZA PONIŻEJ 13 lat + ROZWIĄZANIE

Blokada wieku Twittera u0026 ROZWIĄZANIE! (Część 1) – Matt Chats

Krótka odpowiedź brzmi: nie, ale jest kilka rzeczy, które powinieneś wiedzieć przed podjęciem jakichkolwiek pochopnych decyzji. Aby usunąć konto, użytkownik musi być nieaktywny przez co najmniej 6 miesięcy i dostarczyć kopię swojego identyfikatora w celu weryfikacji swojej tożsamości. Jeśli Twoje konto zostało zablokowane z powodu podejrzanej aktywności lub naruszenia zasad Twittera, jedynym sposobem na odblokowanie byłoby skontaktowanie się z obsługą klienta i wyjaśnienie, dlaczego zostałeś zablokowany.

Dobra wiadomość jest taka, że ​​raz odblokowane, istnieje jednorazowa możliwość zresetowania haseł i odzyskania dostępu do konta bez ponownego zablokowania na kolejny określony czas. Ta opcja wygaśnie po 30 dniach od dnia odblokowania konta. Jeśli Twoje konto nadal jest zablokowane po 30 dniach, musisz wykonać kroki, aby trwale usunąć konto (patrz poniżej).

Trwale usunięcie konta: Niektórzy użytkownicy mogą zdecydować się na trwałe usunięcie swoich kont, zamiast tylko je blokować. Usunięcie konta jest ostateczne i nie można go odzyskać, co oznacza, że ​​wszystkie tweety i inne informacje zostaną skasowane i po usunięciu nie będzie można już do nich uzyskać dostępu. Jeśli myślisz o usunięciu swojego konta, sugerujemy poświęcenie czasu na zarchiwizowanie wszelkich rozmów lub treści, które mogą pomóc innym uczyć się na podstawie Twoich doświadczeń jako użytkownika Twittera. Aby usunąć swoje konto na Twitterze, odwiedź tę stronę.

Powinieneś również rozważyć dodanie alternatywnych danych kontaktowych do swojego profilu na Twitterze, ponieważ jedynym sposobem na skontaktowanie się z Tobą będzie DM po usunięciu konta.

Witamy ponownie! Udało Ci się dodać tę witrynę do białej listy w celu blokowania reklam. Ale poczekaj… możliwe, że niektóre z nich i tak są zakodowane, aby się pojawiły. Jeśli go znajdziesz, wyślij zrzut ekranu pocztą e-mail z pełnym adresem URL tej strony, aby można go było z satysfakcją zablokować.

Dziękujemy tym, którzy pomagają (umieszczona jest gwiazdka (*) w pobliżu nazw w celach informacyjnych). Dziękujemy za wsparcie Spyware Warrior! . Zastrzeżenie: Ta witryna korzysta z Google Analytics, która zbiera informacje, takie jak ile razy odwiedzasz tę witrynę, jakie strony odwiedzasz w tej witrynie i gdzie jeszcze (jeśli gdziekolwiek) w Internecie odwiedzasz po jej opuszczeniu.

Żadna z tych informacji nie pozwala na identyfikację osobową, a wszystkie zebrane informacje są wykorzystywane wyłącznie do wewnętrznych celów śledzenia. Jeśli zajdzie potrzeba skontaktowania się z Tobą w sprawie problemów z witryną, subskrypcji biuletynu lub oferty produktów/usług z tej lub innych witryn, skontaktujemy się z Tobą tylko wtedy, gdy wyraźnie udzielisz zgody na taki kontakt.

W każdej chwili możesz łatwo wypisać się z naszej listy mailingowej za pomocą linku w każdym e-mailu, który wysyłamy… . Jest to witryna non-profit i nie akceptuje żadnych płatnych reklam. Wszystkie otrzymane środki są wykorzystywane na pokrycie kosztów operacyjnych. Bardzo mały procent przeznacza się na odnowienia domen i niezbędne aktualizacje oprogramowania, aby utrzymać działanie z najwyższą wydajnością, a także odeprzeć tych, którzy próbowaliby wyłączyć te usługi.

Jak usunąć konto Twitter, do którego nie mam dostępu?

Zaloguj się na twitter.com na komputerze lub telefonie komórkowym. Przejdź do ustawień konta i wybierz „Dezaktywuj moje konto” na dole strony. Przeczytaj uważnie wszystkie informacje dotyczące dezaktywacji konta. Wybierz „W porządku, w porządku, dezaktywuj konto”, a następnie wpisz swoje hasło i potwierdź, że chcesz zakończyć członkostwo.

Jak wymusić na moim Twitterze usunąć?

Dotknij ikony swojego profilu lub menu hamburgera (w zależności od tego, co wyświetla Twoja aplikacja) u góry ekranu. przejdź do Ustawienia i Prywatność i wybierz Konto. wybierz opcję Dezaktywuj moje konto z menu rozwijanego. Po wyświetleniu monitu dotknij Dezaktywuj. Po wyświetleniu monitu wprowadź swoje hasło, a następnie je dezaktywuj.

Jak skontaktować się z Twitterem, jeśli Twoje konto jest zablokowane?

Zaloguj się na Twoje konto. Poszukaj powiadomienia z informacją, że Twoje konto zostało zamrożone. Zacznij od kliknięcia lub dotknięcia przycisku. Wypełnij formularz swoim numerem telefonu, abyśmy mogli wysłać SMS-a lub oddzwonić z kodem weryfikacyjnym po zweryfikowaniu Twojej tożsamości. … Wyślemy Ci wiadomość tekstową lub otrzymasz telefon z kodem weryfikacyjnym, jeśli tak jest.

Czy możesz utworzyć kolejnego Twittera konto po zawieszeniu?

Jeśli uważasz, że Twoje konto zostało omyłkowo zawieszone lub w inny sposób ograniczone, zalecamy odwołanie się od zawieszenia, kontaktując się z naszym zespołem pomocy technicznej i/lub stosując się do wszelkich wymaganych wyzwań na Twitterze.

Skąd wiesz, że Twoje konto na Twitterze jest zawieszone?

Twitter przeprowadza testy z nowymi ostrzeżeniami, które informują, czy Twoje konto została zamknięta lub zamrożona z powodu naruszenia zasad. Alerty, które Twitter upublicznił we wtorek, pojawią się jako baner u góry Twojego kanału.

Jak długo trwa odpowiedź Twittera?

Twitter zazwyczaj odpowiada w ciągu kilku godzin lub dni, a o najgorsze, kilka tygodni. Odblokowanie konta podczas obecnego problemu z COVID-19 może jednak zająć od kilku tygodni do wielu miesięcy.

Jak usunąć moje konto na Twitterze 2021?

Wejdź na Twittera i zaloguj się, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. W prawym górnym rogu kliknij ikonę swojego profilu. Z rozwijanego menu wybierz Ustawienia i Prywatność. Przewiń do samego dołu ekranu i naciśnij Dezaktywuj swoje konto.

Czy możesz usunąć konto na Twitterze?

Aby anulować swoje konto na Twitterze, musisz je najpierw dezaktywować. Aby to zrobić, przejdź do menu Więcej po lewej stronie ekranu i kliknij Ustawienia i prywatność. Opcję dezaktywacji konta można znaleźć w sekcji „Twoje konto”. Masz wybór między reaktywacją konta po 30 dniach lub po roku.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.