Czy usunięcie konta na Instagramie powoduje usunięcie bezpośrednich wiadomości do innych?

Najlepsza odpowiedź

Jeśli usuniesz swoje konto na Instagramie, wszystko na nim również zostanie usunięte. W rezultacie Twoje wiadomości również zostaną usunięte. Osoby, z którymi się komunikowałeś lub którym udostępniłeś zdjęcia, nie będą Cię już widzieć na czacie grupowym ani czytać Twoich wiadomości/zdjęć. Jeśli nie zrobisz tego od razu, możesz nie być w stanie ponownie korzystać z Instagrama®.

Usuwanie bezpośrednich wiadomości z Instagrama!

Czy dezaktywacja konta na Instagramie powoduje usunięcie wiadomości bezpośrednich innym?

Co dzieje się z bezpośrednimi wiadomościami na Instagramie, gdy Twoje konto jest tymczasowo wyłączone? Nie będziesz mieć dostępu do swoich bezpośrednich wiadomości na Instagramie, gdy Twoje konto jest wyłączone, ale zostaną one przywrócone, gdy tylko zalogujesz się ponownie na Instagramie.

Co się dzieje z wiadomościami bezpośrednimi, gdy usuniesz Instagram?

Gdy usuniesz dyskusję, nie będzie już ona widoczna w Twojej skrzynce odbiorczej. Pamiętaj, że dotyczy to tylko Ciebie i że inne osoby, które brały udział w rozmowie, nadal to zobaczą. Jednak w Instagram Direct masz możliwość cofnięcia wysłania wiadomości zamiast usuwania całej dyskusji.

Co się stanie, gdy trwale usuniesz swoje konto na Instagramie?

Po 30 dniach od przesłania prośby o usunięcie konta zostanie ono trwale usunięte i nie będzie można odzyskać swoich danych. Materiał podlega Warunkom użytkowania i Polityce danych Instagrama przez te 30 dni i nie jest dostępny dla innych osób korzystających z Instagrama.

Czy usuwa moje Usuwanie wiadomości z Instagrama?

Czy to prawda, że ​​usunięcie aplikacji Instagram usuwa rozmowy? Tak, możesz zachować bezpośrednie wiadomości od osób fizycznych, jeśli usuniesz aplikację Instagram. Jeśli odinstalujesz Instagram, Twoja komunikacja nie zostanie zniszczona.

Jak usunąć całą rozmowę na Instagramie po obu stronach?

Przytrzymaj wiadomość i wybierz „Cofnij wysłanie”, a następnie zwolnij. Spowoduje to usunięcie wiadomości z obu stron, więc osoba, do której ją wysyłasz, nie będzie mogła jej zobaczyć. To wszystko! Wiadomość zostanie usunięta z obu stron.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *