Jak usunąć moje konto Facebook w aplikacji Facebook?

Najlepsza odpowiedź

  1. Uruchom aplikację Facebook na iOS.
  2. Dotknij ikony hamburgera.
  3. Dotknij Ustawienia i prywatność, a następnie Ustawienia.
  4. Wybierz własność i kontrolę konta.
  5. Dotknij Dezaktywacja lub usunięcie.
  6. Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby usunąć swoje konto.

Usuń konto Facebook na zawsze

Co się stanie, gdy Usuwam swoje konto?

Jeśli usuniesz swoje konto na Facebooku: Twój profil zostanie usunięty z widoku publicznego – co oznacza, że ​​nie będzie wyświetlany w wynikach wyszukiwania, a znajomi go nie zobaczą. Konto będzie można przywrócić po 90 dniach , ale Twoje imię i nazwisko może być wyświetlane jako „Nazwa (usunięta)”. W międzyczasie zdjęcia, na których Cię oznaczono, będą nadal pojawiać się na Facebooku, chyba że ktoś je usunie lub oznaczy Cię nowym. Posty opublikowane przez innych z dołączonym Twoim imieniem i nazwiskiem lub podobnymi nazwami będą nadal wyświetlane na Facebooku, dopóki nie usuniesz swojego konta. Utracisz również możliwość tworzenia nowych treści, takich jak posty lub zdjęcia.

Czy to jest odwracalne, jeśli usunę swój profil?

Tak, jeśli zmienisz zdanie na temat usunięcia swojego profilu i chcesz go przywrócić w ciągu 90 dni , po prostu odwiedź Nie pamiętasz konta? (Najpierw musisz podać tutaj swój adres e-mail). Jeśli nie chcesz, aby inni widzieli Twoją oś czasu po zamknięciu lub dezaktywacji konta: Jeśli to możliwe, zalecamy bezpośrednie powiadomienie znajomych i rodziny, aby mogli podjąć kroki w celu pobrania kopię wszelkich danych, które mogą do nich należeć.

Chcę usunąć swoje konto za pomocą Messengera. Jak to zrobić?

Zaloguj się przy użyciu swoich danych logowania na Facebooku. Kliknij ikonę menu w Messengerze i wybierz Ustawienia. Przejdź do „Inne” w lewym menu, a następnie kliknij Usuń moje konto i postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie.

Dlaczego moje konto zostało wyłączone?

Osoby rejestrujące nowe konta muszą podać dokładne informacje, abyśmy mogli zweryfikować, że są prawdziwymi osobami z autentyczną tożsamością. Gdy założysz nowe konto na Facebooku, jeśli stwierdzimy, że podane przez Ciebie informacje są niedokładne lub niekompletne, może to spowodować tymczasowe wyłączenie Twojego konta, dopóki nie podasz dokładnych i kompletnych informacji. Nadal będziesz mieć dostęp do funkcji na Facebooku, gdy Twoje konto jest wyłączone. Aby ponownie zacząć korzystać z Facebooka:
Zaloguj się do swojego profilu na Facebooku Jeśli nie masz profilu, utwórz go na http://www.facebook. com Po zalogowaniu kliknij ikonę znaku zapytania u góry dowolnej strony, aby wyświetlić więcej opcji Wybierz „Dlaczego moje konto zostało wyłączone?” i postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *