Jak ukryć historię Netflix przed innymi użytkownikami?

Najlepsza odpowiedź

  1. W przeglądarce internetowej przejdź do strony Konto.
  2. Otwórz profil i kontrolę rodzicielską dla wybranego profilu do aktualizacji.
  3. Otwórz Aktywność oglądania dla tego profilu. Na stronie Aktywność kliknij ikonę obok odcinka lub tytułu, który chcesz ukryć.

Jak | Ukryj tytuły w historii oglądania | Netflix

Jak usunąć Kontynuuj oglądanie w serwisie Netflix

Napisz artykuł o tym, jak wiele osób ma konto Netflix, a śledzenie, kto co ogląda, może być trudne. Wszyscy wiemy, że jest kilka filmów, których wolelibyśmy nie udostępniać światu, ale na szczęście możesz to kontrolować, używając odpowiednich ustawień na swoim koncie! Oto jak ukryć swoją historię Netflix przed innymi użytkownikami:

1) Przejdź do „Twoje konto” w witrynie i wybierz „Wyświetlanie aktywności”.

2) Ty powinna zobaczyć listę wszystkiego, co kiedykolwiek widziałeś.

3) Aby ustawić ją jako prywatną, kliknij ikonę oka obok dowolnego tytułu i wybierz „Ukryj ten tytuł z mojej listy aktywności”.

Teraz nikt inny nie będzie mógł zobaczyć, że oglądałeś którykolwiek z tych filmów! Jeśli wylogujesz się z Netflix lub zalogujesz się jako ktoś inny, Twoja historia nie zostanie z Tobą. Jest to świetne rozwiązanie, gdy krewni się skończą i każdy chce obejrzeć coś innego – lub jeśli jest film, którego wszyscy powinni unikać.

Netflix to świetny sposób na znalezienie nowych filmów i programów telewizyjnych – ale to może być trudno śledzić to, co obejrzałeś.

Wszyscy wiemy, że istnieją filmy, których wolelibyśmy nie udostępniać światu, ale na szczęście możesz to kontrolować za pomocą właściwe ustawienia na swoim koncie!

Oto jak ukryć swoją historię Netflix przed innymi użytkownikami: 1) Przejdź do „Twoje konto” w witrynie i wybierz „Wyświetlanie aktywności”. 2) Powinieneś zobaczyć listę wszystkiego, co kiedykolwiek widziałeś. 3) Aby uczynić go prywatnym, kliknij ikonę oka obok dowolnego tytułu i wybierz „Ukryj ten tytuł z mojej listy aktywności”. Teraz nikt inny nie będzie mógł zobaczyć, że oglądałeś którykolwiek z tych filmów! Jeśli wylogujesz się z Netflix lub zalogujesz się jako ktoś inny, Twoja historia nie zostanie z Tobą. Jest to świetne rozwiązanie, gdy krewni się skończą i każdy chce obejrzeć coś innego – lub jeśli jest film, którego wszyscy powinni unikać.

Czy inni użytkownicy Netflix zobaczyć, co oglądasz?

Profile nie są zablokowane, dzięki czemu każdy, kto korzysta z Twojego konta na komputerze lub urządzeniu do przesyłania strumieniowego, może zobaczyć, co oglądasz. Na szczęście, jeśli obejrzałeś coś, o czym nie chcesz, aby inni wiedzieli, Netflix pozwala teraz modyfikować historię oglądania.

Jak mogę korzystać z czyjegoś Netflixa bez jego wiedzy?

Wybierz profil Dzieci w sekcji „Pod wyborem profilu”, a następnie kliknij Zarządzaj profilami i wybierz go. Usuń profil Dzieci. Utwórz nowy profil o nazwie „Dzieci” i aktywuj go.

Czy Netflix pokazuje Twoją historię oglądania?

Możesz zobaczyć, co Programy telewizyjne i filmy były oglądane na każdym koncie na Twoim koncie. Przejdź do strony Konta za pomocą przeglądarki internetowej. Otwórz ustawienia profilu i kontroli rodzicielskiej. Wybierz Wyświetlanie aktywności z menu rozwijanego.

Czy mogę ukryć profil w serwisie Netflix?

Po zalogowaniu na swoje konto, przewiń w dół do „Profil i kontrola rodzicielska”. Znajdziesz go w trzech sekcjach pod nagłówkiem „Ustawienia konta”. Następnie rozszerz obszar wyświetlania, dotykając odwróconego trójkąta. Znajdź i wybierz „Blokada profilu” z menu rozwijanego. Wprowadź swoje hasło Netflix i naciśnij „Zmień”, aby wprowadzić zmiany.

Czy każdy profil Netflix może mieć hasło?

Konta Netflix są zabezpieczone hasłami, ale istnieją w nich profile każdego użytkownika. Dzięki dzisiejszej aktualizacji każdy użytkownik może utworzyć czterocyfrowy kod PIN, który jest odpowiedni dla jego profilu.

Jak usunąć historię Netflix na moim iPhonie?

Dotknij ikony koła zębatego (i), a następnie wybierz „Konto” z menu rozwijanego. Wybierz „Usuń konto”, a następnie potwierdź swój wybór, wybierając OK lub Anuluj za pomocą klawisza [TAK]. Wybranie OK spowoduje usunięcie wszystkich danych i historii konta; jeśli jednak wybierzesz Anuluj, zostaniesz poproszony o ponowne potwierdzenie za 30 minut. Usuń zaznaczenie użytkownika, którego historię chcesz usunąć, stukając ponownie jego zdjęcie profilowe i wybierając opcję Usuń konto z menu rozwijanego. Możesz usuwać tylko konta oznaczone jako „Dzieci”.

Jak mogę sprawdzić, czy ktoś ogląda mój serwis Netflix?

Wybierz „ Zobacz ostatni dostęp do konta” na dowolnej stronie aktywności związanej z oglądaniem, aby zobaczyć, kto korzysta z konta. Dzięki temu dowiesz się, kiedy i gdzie uzyskano dostęp do głównego konta z dowolnego profilu, a także adresy IP (rozmyte na poniższym zrzucie ekranu), lokalizacje i różne typy używanych urządzeń.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.