iPhone’u iCloud’dan sildiğinizde ne olur?

En iyi cevap

Cihazınızı sildiğinizde, tüm bilgileriniz (kredi kartı, banka kartı veya Apple Pay için ön ödemeli kartlar dahil) cihazdan silinir ve Bul kullanılarak bulunamaz. Uygulamam veya iCloud.com’un iPhone Bul hizmeti. Silindikten sonra bir cihazı izleyemezsiniz.

Yeni iPhone nasıl silinir? div>

Kayıp, çalınan veya satılan bir iPhone 7 veya Apple cihazı nasıl Silinir, Kilitlenir veya bulunur.

Yapması korkutucu bir şey ama bu yazıyı okursanız, sürecin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu göreceksiniz. Hatta sizin için tüm adımları adım adım anlatacağım! Devamını okuyun…

Birinci Adım: icloud.com’a gidin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın. İki adımlı kimlik doğrulamayı açtıysanız, Apple Kimliğinizle ilişkili ikincil şifreyi kullanın.

İkinci Adım: Oturum açtıktan sonra “Bul” düğmesini tıklayın. iPhone” düğmesine basın. Bu, iCloud’a kayıtlı tüm iOS cihazlarınızı gösteren bir sayfa yükleyecektir. Bu listeden silmek istediğiniz cihazı bulun ve ayrıntılar sayfasını açmak için üzerine tıklayın. Bu ekranın altında “iCloud’umdan [cihazı] sil” seçeneği var – buna tıklayın! Not: Bu seçeneği bulmakta sorun yaşıyorsanız, lütfen daha fazla bilgi için buraya bakın. *Bir Aygıtı yalnızca en az 365 gün çevrimdışıysa iCloud’umdan silebilirsiniz.

Üçüncü Adım: Şimdi iCloud’unuzu girmeniz istenecek şifreyi girin ve ardından tekrar “Sil” düğmesine tıklayın. Not: Bu ekranda görüntülenen bilgiler (cihaz resmi, adı vb.) Apple sunucularında önbelleğe alındığından gerçek cihazınızda gördüğünüzden farklı olabilir. Endişelenme… bunun kişisel verilerinizle hiçbir ilgisi yok! Bir Aygıtı iCloud’umdan sildikten sonra, iPhone Bul aracından da kalıcı olarak kaldırılır, bu nedenle fikrinizi değiştirirseniz bu işlemi geri almanın bir yolu yoktur – devam etmeden önce dikkatlice düşünün! Burada durmak istiyorsanız, bir kez daha Sil’e tıklamak yerine sayfanın altındaki iptal düğmesine basın 🙂

Dördüncü Adım: Bu son onay ekranıdır. ! Yapmak istediğiniz şeyin bu olduğundan eminseniz, tekrar Sil’e tıklayın. “Bu cihazı iCloud’dan silmeden önce Apple Watch’unuzun eşleşmesini kaldırmış olduğunuzdan emin misiniz?” diye soran bir açılır pencere göreceksiniz.

Eğer öyleyse Hayır’ı seçin ve cihazınızı kaldırmak için bir kez daha Sil’e basın. iCloud’umdan Cihaz başarıyla.

NOT: Bir Apple Watch’u hiç eşleştirmediyseniz veya iki aydan uzun bir süredir iPhone’unuzla bağlantısı kesildiyse, burada hiç görüntülenmez – karışıklık için özür dileriz!

Bu işlem ne kadar sürer?

Sürenin uzunluğu, cihazda ne kadar içerik depolandığına bağlı olarak değişir ancak genellikle 16 GB’lık bir cihaz için bir saatten az. Bu işlemi gerçekleştirmeden önce (yeniden başlatma gerektirebilir) bekleyen herhangi bir iOS güncellemesi gerekiyorsa bu adımları izleyin.

iPhone’u iCloud’dan sildiğinizde ne olur?

güçlü>

Telefonunuzu Apple Kimliğinden silin ve ardından başka bir hesapla kullanmayı deneyin. Telefon etkinleştirilemiyor. Bu, başka biri kendi cihazında hesabınıza giriş yapmaya çalışırsa, bunu yapamayacakları anlamına gelir. Ayrıca, vermeden veya satmadan önce iPhone’unuzdaki tüm verileri silerek de kaldırabilirsiniz!

Bu cihazı siler ne yapar?

Cihazı sil: Telefonunuzdaki tüm veriler kalıcı olarak silinir (ancak SD kartlar silinemez). Telefonu sildikten sonra Cihazımı Bul çalışmayacaktır. nTelefonunuzu silmeden önce önemli verileri kaydettiğinizden emin olun; daha sonra bulursanız, muhtemelen tekrar kullanmak için Google Hesabı şifrenize ihtiyacınız olacaktır.

Silinen iPhone kullanılabilir mi?

iPhone’unuz tamamen silinmiş olsa bile, ona sahip olan kişi onu kullanamaz. Aktivasyon Kilidi açık kalır ve bunu atlamanın bir yolu yoktur. ‌iPhone‌ başlatıldığında, hemen bir ‌Apple Kimliği‌ ve şifre ister ve bunlar olmadan etkinleştirme ekranını geçmez.

Bir iPhone kilidini siliyor mu ?

Kaldırmak için telefonun kilidini açmalısınız. O zaman daha sonra sadece anlamsız bir akıllı telefon. iPhone’umu silersem, Etkinleştirme Kilidi kaldırılır mı veya fabrika ayarlarına döndürülür mü? Üzerinde bir parola ayarlanmışsa veya Kayıp Modundaysa ve verileriniz güvendeyse, cihaz bir daha asla yeniden kullanılamaz.

Ne olur? Apple Kimliğimden bir aygıtı çıkardığımda?

Apple Kimliğiniz için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirirseniz, kaldırıldıktan sonra aygıt tarafından oluşturulan doğrulama kodlarını kullanamayabilirsiniz. Android için Find My gibi iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanarak tekrar oturum açana kadar iCloud’a veya diğer Apple hizmetlerine erişimi olmayacaktır.

Ne yapar? bir telefonu silmek anlamına mı geliyor?

Fabrika verilerine sıfırlama işlemi, tüm bilgilerinizi cihazdan kaldırır. Google Hesabı verileriniz geri yüklenebilir ancak uygulamalar ve verileri silinecektir. Devam etmeden önce verilerinizin Google Hesabında yedeklendiğinden emin olun.. Dosyalarınızı nasıl yedekleyeceğinizi öğrenin

iPhone’umu silmek iCloud’umu siler mi?

Bazı durumlarda iPhone’unuz geri yüklenebilir önceki bir yedekten. Ancak, telefonunuzu sıfırlamak iCloud hesabınızı değiştirmeyecektir. iCloud hesabınıza yeniden bağlanmak istiyorsanız, iPhone’unuz için kurulum prosedürünü tekrarlamanız yeterlidir. Ayrıca iCloud, gerektiğinde daha sonraki bir tarihte geri yükleyebilmeniz için tüm cihazlarınızda yedeklemeler tutar.

Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi Apple Kimliğini kaldırır mı?

Google Chrome kullanıyorsanız iCloud hesabınızı kaldırın ve Apple’ın etkinleştirme kilidini kapatın. Bu, iCloud hesabınızı silecek ve Apple’ın etkinleştirme kilidini devre dışı bırakacaktır. Apple kimliğinizi ve şifrenizi bildiğiniz sürece, fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Sıfırlama ve silme arasındaki fark nedir?

Tüm ayarları sıfırladığınızda tüm ayarlar ve hesaplar silinir. Wifi şifreniz ve diğer uygulamanız, e-postanız ve diğer tercihleriniz silinecek. Bir cihaz ilk kez kutusundan çıkarıldığında, kullanıma hazır durumdadır. Bir sonraki sahibine hazırlamak için Tüm İçeriği ve Ayarları Sil

seçeneğini kullanmalısınız.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.