Apple müzik profilini silerseniz ne olur?

En iyi cevap

Apple müzik profilini silin aşağıdaki talimatları uygulayın:

Profiliniz kaldırıldığında kullanıcı tanıtıcınız ve müzik etkinliğiniz Apple Music’ten silinir, ancak aboneliğiniz etkilenmez. Bir çalma listesi bir arkadaşınızın cihazıyla senkronize edildiyse kaybolur. Kitaplığınız ve çalma listeleriniz aynı kalır.

Apple Music’te Yanlış Sanatçı Profili Altındaki Şarkılarınızı Düzeltin

BÜTÜN Apple Müzik Kitaplığınızı Silin!

Apple Music, Milyonlarca Apple kullanıcısı, ama profilinizi silerseniz ne olur? Pekala, düşündüğün kadar kötü değil. Aslında, hesabınızı silmenin bazı faydaları vardır. Ne olduklarına bir göz atalım.

Öncelikle, hesabınızı uygulama mağazasından sildiğinizde ve Mac veya PC’de iTunes aracılığıyla iCloud yedeklemesi yaptığınızda, bu hizmetlerden tüm veriler kaldırılır. Bu, satın aldığınız hiçbir müziğin artık iTunes Match’den akışa alınamayacağı veya indirilemeyeceği anlamına gelir. Ancak bu aslında faydalı olabilir, çünkü size bir iCloud aboneliğiyle gelen sıkıştırılmış sürümler yerine albümleri tam kalitede yeniden indirme fırsatı verir. Ayrıca, iTunes’daki şarkıları yeniden indirdiğinizde yeniden oluşturulabilen tüm çalma listelerinizden de kurtulursunuz.

Artık parasını ödemek istemediğiniz müziklerden kurtulmak dışında, bazı insanlar Geçmişte bu hesapla müzik indirirken biraz zorlandıkları için hesaplarını silmeyi faydalı buluyorlar. Bazen aktif bir aboneliğe sahip olmak müzik indirmenizi engeller. Hesabın süresi Temmuz’da sona erecek olduğundan, profilinizi şimdi silmek ve akış hizmetini tekrar kullanmak istediğinizde yeni bir tane oluşturmak faydalı olabilir.

Ancak, eminseniz Temmuz’dan sonra abone olmayacağınızı, ardından hesabınızı tamamen silmek yerine Apple Kimliğinizi beklemeye alın. Bu, herhangi bir ücretlendirme yapılmasını engeller, ancak yine de kullanıcıların hesaplarına üç kez ihtar almadan iTunes Match aracılığıyla daha önce yapmış oldukları satın alma işlemlerine erişmelerine olanak tanır.

Apple Music’i silersem müziğim silinir mi?

Artık dinlemediğiniz Apple Music müziklerini kaldırmak çok kolay – ister hepsini aynı anda ister tek bir şarkı yapın zamanında. … İndirdiğiniz şarkılar, siz onları sildikten sonra artık kitaplığınızda bulunmayacaktır. Apple Music üyeliğinizi sürdürdüğünüz sürece bunları istediğiniz zaman yeniden indirebilirsiniz..

Apple Music profilini görüntüleyen biri görebilir mi?

Dinlerken birinin görmesi mümkün mü? Apple Music’teki çalma listelerine? C: Hayır, kişiye bildirilmez.

Apple Music profilimi nasıl sıfırlarım?

Bunu başarmak için, Apple Music’e gidin > Sizin İçin > Fotoğrafınıza dokunun (iPad’inizin sağ üst köşesi) > Profilinizi Görüntülemek için adınıza dokunun.

Apple Music’inizi geri alabilir misiniz?

Yeni Apple Music üyeliğinizi etkinleştirdiğinizde mevcut iTunes kitaplığınız bir kez daha iCloud Music Library’ye yüklenecek ve Apple Music’e erişebileceksiniz. servise abone olduğunuz sürece iPhone’unuzda çevrimdışı dinlemek için müzik kataloglayın ve indirin. Sakin olun.

Apple Music’i telefonumdan silersem ne olur?

Başka bir şeyden bahsediyorum: Müzik uygulamasını kaldırırsanız ve iTunes’dan müzik satın aldıysanız, ona iTunes üzerinden erişebilirsiniz. Ancak yazılımı kaldırdığınızda, iOS cihazınızdaki şarkılar silinecektir. Telefonunuzda bulunan uygulamaları her zaman ücretsiz olarak yeniden yükleyebilirsiniz.

Apple Music’te 2 kullanıcınız olabilir mi?

Daha önce Apple, REKLAM DESTEKLİ olduğu için iTunes Radio’dan birkaç cihaza akışa izin veriyordu. Apple Music’te reklam yok. Tek kullanıcılı bir Apple Music hesabı, aynı Apple Kimliğine sahip altı adede kadar cihazı destekleyebilir. Aynı anda birden fazla cihaza müzik akışı yapmak mümkün değildir.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.