LetGo’daki mesajları silebilir misin?

En iyi cevap

Lütfen sohbetlerin kalıcı olduğunu ve karşı taraf yeni bir mesaj göndermediği sürece geri alınamayacağını unutmayın.

Polis Hakkında Uyarı ‘LetGo’ Cep Telefonu Satın Alma Dolandırıcılığı

LETGO UYGULAMASINI İNCELE | SATIŞ DENEYİMİ YANLIŞ OLDU

Diğer kişi mesajı görmeye devam edebilir mi? silerseniz?

Evet, yapabilirler. Başka hiç kimsenin bir mesajı Mesajlarına teslim edildikten sonra kaldırmasının bir yolu yoktur. Görüşmeyi tamamen silmenin tek yöntemi, ikinizin de bunu yapmış olmasıdır.

Mesaj konuşmalarını silebilir misiniz?

Mesajlar’ı açıp o kişi için Sil düğmesini seçerek bir görüşmeyi silin. Görüşme listesine erişmek için Ayarlar içindeki açılır menüden kişilerinizden birini seçin. Aşağıdaki mesaj penceresinde herhangi bir katılımcının adına dokunun, ardından Sil veya Bitti’ye basın. Bunun yerine onlarla yeni bir sohbet açın ve onu da silmek isteyip istemediklerini sorun.

PS4’te mesajları kalıcı olarak nasıl silersiniz?

güçlü>

PS4’ünüzdeki mesajları kalıcı olarak silemezsiniz, ancak Seçenekler menüsündeki “Ayrıl” seçeneğiyle bunları kaldırabilirsiniz. Bununla birlikte, o kişiyle iletişim kurmaya devam ederseniz geri döneceklerdir. Arkadaşlarınızla iletişim kurmak için PS4’ünüzdeki Mesajlar uygulamasını kullanabilirsiniz.

Metin mesajlarını neden silemiyorum?

Ayarlar, Uygulamalar’a gidin, SMS uygulamanızı bulun ve silin. Sert bir duruş yapın, önbelleği ve verileri temizleyin ve uygulamadan çıkın. Bitirdikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Mesajlardaki bir konuşmayı sildiğinizde ne olur?

Bir mesajı gizlerseniz ne olur? tartışın ve ardından o kişi veya grupla tekrar sohbet edin, sohbet geçmişiniz yeniden görünür (etkinleştirilmişse). Görüşmeyi kalıcı olarak sil Görüşme geçmişinin kopyasını kalıcı olarak silin. Tartışmayı diğer katılımcıların hafızalarından çıkarmaz.

Birisi silinen metin mesajlarımı okuyabilir mi?

Evet, yapabilirler, bu yüzden eşinizi aldatıyorsanız veya iş yerinde numara yapıyorsanız, defolun! Mesajlar, SIM kartta veri dosyaları olarak saklanır. İletilerin yerini değiştirdiğinizde veya sildiğinizde, veriler yerinde kalır.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir