Netflix geçmişimi diğer kullanıcılardan nasıl gizlerim?

En iyi cevap

  1. Bir web tarayıcısından Hesap sayfanıza gidin.
  2. İstediğiniz profil için Profil ve Ebeveyn Denetimlerini açın güncellemek için.
  3. Bu profil için Görüntüleme Etkinliğini açın. Etkinlik sayfasında, gizlemek istediğiniz bölümün veya başlığın yanındaki simgeye tıklayın.

Nasıl Yapılır | Başlıkları Görüntüleme Geçmişinden Gizle | Netflix

Nasıl Silinir Netflix’te İzlemeye Devam Et

Ne kadar çok insanın Netflix hesabına sahip olduğu hakkında bir makale yazın ve kimin neyi izlediğini takip etmek zor olabilir. Dünyayla paylaşmayı tercih etmeyeceğimiz bazı filmler olduğunu hepimiz biliyoruz ama neyse ki hesabınızdaki doğru ayarları kullanarak bunu kontrol edebilirsiniz! Netflix geçmişinizi diğer kullanıcılardan nasıl gizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

1) Web sitesinde “Hesabınız”a gidin ve “Etkinliği Görüntüleme”yi seçin.

2) Siz şimdiye kadar gördüğünüz her şeyin bir listesini görmelisiniz.

3) Özel yapmak için herhangi bir başlığın yanındaki göz simgesini tıklayın ve “Bu Başlığı Etkinlik Listemden Gizle”yi seçin.

p>

Artık kimse bu filmlerden herhangi birini izlediğinizi göremeyecek! Netflix’ten çıkış yaparsanız veya başka biri olarak giriş yaparsanız geçmişiniz sizinle birlikte gitmez. Bu, akrabalar bittiğinde ve herkes farklı bir şey izlemek istediğinde veya herkesin kaçınması gereken bir film olduğunda harikadır.

Netflix, yeni filmler ve TV şovları bulmanın harika bir yoludur, ancak ne izlediğinizi takip etmek zor olabilir.

Dünyayla paylaşmamayı tercih edeceğimiz bazı filmler olduğunu hepimiz biliyoruz – ama neyse ki, bunu şuradan kontrol edebilirsiniz: hesabınızda doğru ayarlar!

Netflix geçmişinizi diğer kullanıcılardan nasıl gizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır: 1) Web sitesinde “Hesabınız”a gidin ve “Etkinliği Görüntüleme”yi seçin. 2) Şimdiye kadar gördüğünüz her şeyin bir listesini görmelisiniz. 3) Özel yapmak için herhangi bir başlığın yanındaki göz simgesine tıklayın ve “Bu Başlığı Aktivite Listemden Gizle”yi seçin. Artık bu filmlerden herhangi birini izlediğinizi başka kimse göremeyecek! Netflix’ten çıkış yaparsanız veya başka biri olarak giriş yaparsanız geçmişiniz sizinle birlikte gitmez. Bu, akrabalar bittiğinde ve herkes farklı bir şey izlemek istediğinde veya herkesin kaçınması gereken bir film olduğunda harikadır.

Netflix’teki diğer kullanıcılar izleyebilir ne izlediğini görüyor musun?

Profiller kilitlenmez, bu da hesabınızı bir bilgisayarda veya akış cihazında kullanan herkesin ne izlediğinizi görmesine izin verir. Neyse ki, başkalarının bilmesini istemediğiniz bir şey izlediyseniz, Netflix artık izleme geçmişinizi değiştirmenize izin veriyor..

Birisi bilmeden Netflix’i nasıl kullanabilirim?

“Profil seçiminin altında” altında Çocuk profilini seçin ve ardından Profilleri Yönet’e tıklayın ve seçin. Çocuk profilini silin. “Çocuklar” adında yeni bir profil oluşturun ve etkinleştirin.

Netflix izleme geçmişinizi gösteriyor mu?

Ne olduğunu görebilirsiniz. Hesabınızdaki her hesap tarafından TV şovları ve filmler izlendi. Bir web tarayıcısı kullanarak Hesap sayfanıza gidin. Profilin Profil ve Ebeveyn Denetimleri ayarlarını açın. Açılır menüden Etkinliği görüntüleme’yi seçin.

Netflix’te bir profili gizleyebilir miyim?

Oturum açtıktan sonra hesabınıza gidin, “Profil ve Ebeveyn Denetimleri”ne gidin. Bunu, “Hesap Ayarları” başlığının altında yaklaşık üç bölüm bulacaksınız. Ardından, baş aşağı üçgene dokunarak görüntüleme alanını genişletin. Açılır menüden “Profil Kilidi” öğesini bulun ve seçin. Netflix şifrenizi girin ve değişiklik yapmak için “Değiştir”e basın.

Her Netflix profilinin bir şifresi olabilir mi?

Netflix hesapları parolalarla güvence altına alınır, ancak her kullanıcının profilleri bunların içinde bulunur. Bugünkü güncellemeyle, her bir kullanıcı kendi profiline özel dört basamaklı bir PIN oluşturabilir.

Iphone’umdaki Netflix geçmişimi nasıl silerim?

Dişli çark (i) simgesine dokunun, ardından açılır menüden “Hesap”ı seçin. “Hesabı Sil”i seçin, ardından [EVET] tuşuyla Tamam veya İptal’i seçerek seçiminizi onaylayın. Tamam’ı seçmek, hesabınızın tüm verilerini ve geçmişlerini kaldırır; ancak İptal’i seçerseniz 30 dakika içinde tekrar onaylamanız istenir. Profil resmine bir kez daha dokunarak ve açılır menüden Hesabı Sil’i seçerek geçmişini silmek istediğiniz kullanıcının seçimini kaldırın. Yalnızca “Çocuklar” etiketli hesapları silebilirsiniz.

Birinin Netflix’imi izleyip izlemediğini nasıl anlarım?

” öğesini seçin. Hesabı kimin kullandığını görmek için herhangi bir görüntüleme etkinliği sayfasından son hesap erişimini görün”. Bu, herhangi bir profilden ana hesaba ne zaman ve nerede erişildiğini, ayrıca IP adreslerini (aşağıdaki ekran görüntüsünde bulanık), konumları ve kullanılan çeşitli cihaz türlerini gösterir.

div>

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.