Що станеться, коли ви видалите свій обліковий запис Snapchat?

Найкраща відповідь

Якщо ви деактивуєте свій обліковий запис, усі ваші друзі не зможуть зв’язуватися з вами або взаємодіяти з вами в Snapchat протягом 30 днів. Після закінчення 30-денного періоду ваш обліковий запис буде остаточно видалено, що означає, що всі аспекти сторінки вашого профілю, налаштувань, списку друзів і Gifts to Snaps на головному екрані буде видалено.

Що станеться, коли ви видалите Snapchat

Як видалити обліковий запис Snapchat 2021 (назавжди)

Що станеться, якщо ви видалите свій обліковий запис Snapchat?

Якщо ви деактивуєте свій обліковий запис, усі ваші друзі не зможуть зв’язуватися з вами або взаємодіяти з вами в Snapchat протягом 30 днів. Після закінчення 30-денного періоду ваш обліковий запис буде остаточно видалено, що означає, що всі аспекти сторінки вашого профілю, налаштувань, списку друзів і Gifts to Snaps на головному екрані буде видалено.

Що бачать ваші друзі, коли ви видаляєте Snapchat?

Якщо ви видаляєте друга зі свого списку з облікового запису Snapchat, вони не зможуть переглядати будь-який ваш приватний вміст. Вони й надалі зможуть бачити все, що є загальнодоступним у програмі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.