Що станеться, якщо ви видалите свій обліковий запис Google Plus?

Найкраща відповідь

  1. Дізнайтеся, що означає видалення вашого облікового запису.
  2. Ви втратите всі дані та вміст у цьому обліковому записі, наприклад електронні листи, файли, календарі та фотографії.
  3. Ви не зможете використовувати служби Google, у які ви входите за допомогою цього облікового запису, наприклад Gmail, Диск, Календар або Play.

Що станеться після видалення облікового запису Google+

Як видалити обліковий запис Google+ прямо зараз

Чи можу я видалити обліковий запис Google Plus?

Відкрийте свій профіль Google+ і ввійдіть. Виберіть “Налаштування” зі спадного меню у верхньому лівому куті сторінки. Вимкніть Google+, а потім повністю видаліть свій профіль Google

Чи можу я видалити свій обліковий запис Google Plus, не видаляючи Gmail?

Ви можете назавжди видаліть профіль у соціальних мережах, не видаляючи Gmail, якщо ви не хочете його зберігати. Тому ви можете зберегти свої дані Google+, перш ніж видаляти їх. Крім того, кнопка Google Plus Share більше не працюватиме на жодному сайті, а всі підключені програми буде відключено.

Що станеться, якщо ви видалите свій основний Google облікового запису?

Зрозумійте, що означає закінчення вашого облікового запису. Ви втратите всі свої дані та вміст, як-от електронні листи, файли, календарі та фотографії. Ви більше не матимете доступу до програм, фільмів, ігор, музики чи телешоу, які ви придбали за допомогою цього облікового запису на YouTube або Google Play.

Чому вам слід видалити свій обліковий запис Google?

Іншим більш практичним фактором є те, що видалення ваших даних допомагає керувати поточним вмістом (і рекламою). Люди змінюються; наші смаки розвиваються; і іноді видалення вашої застарілої медіа-історії еквівалентно оновленню ваших рекомендацій YouTube, Google Play або навіть Google Podcast на основі ваших поточних інтересів.

Може хтось використає мою електронну адресу, якщо я її видалю?

Неможливо видалити обліковий запис Gmail, не видаливши його остаточно. Ви не зможете використовувати стару електронну адресу для спілкування та отримання електронних листів. Попередня адреса більше не буде доступна для інших у майбутньому.

Де мої старі фотографії Google+?

Відвідуйте веб-сайти які містять фотографії. Спробуйте знайти їх у Google.nЯкщо у вас є кілька облікових записів Google, переконайтеся, що всі вони перевірені. Фотографії з вашого облікового запису Google Photos зберігаються в кошику протягом 60 днів після видалення. Ви завжди можете відновити їх із папки “Кошик” протягом цих 60 днів, якщо ви їх випадково видалили.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *