Як назавжди видалити свій обліковий запис Twitter?

Найкраща відповідь

  1. Натисніть “Налаштування та конфіденційність” у спадному меню під піктограмою профілю.
  2. На вкладці “Обліковий запис”.
  3. Натисніть “Деактивувати свій обліковий запис” у нижній частині сторінки.
  4. Прочитайте інформацію про деактивацію облікового запису.
  5. Натисніть “Деактивувати @username”.

Як назавжди видалити свій обліковий запис Twitter

Як Видаліть свій обліковий запис Twitter назавжди

Чи можете ви видалити весь обліковий запис Twitter ?

На щастя, якщо ви знаєте, де шукати, ваш обліковий запис Twitter легко видалити. Ви повинні деактивувати свій обліковий запис, перш ніж видалити його назавжди. Після закінчення 30 днів Twitter видалить всю вашу інформацію, і ви не зможете повторно активувати її.

Що станеться, якщо ви видалите свій обліковий запис Twitter?

Усі ваші твіти, оцінки “подобається” та коментарі буде видалено із сайту на термін до 30 днів, якщо ви деактивуєте свій обліковий запис. Це може зайняти кілька хвилин або кілька днів, залежно від того, наскільки активною була ваша присутність у Твіттері.

Чи видаляються підписки після деактивації Твіттера?

Ваш обліковий запис повторно активовано, але кількість ваших підписок/підписок або кількість твітів неправильна. Кількість підписок/підписок деяких користувачів або кількість Twitter не оновлюється одразу після повторної активації. Ви не повинні хвилюватися; їх буде повністю відновлено протягом 24 годин після повторної активації.

Чому я не маю 0 підписок у Twitter?

Як результат помилки та обов’язкових підписок, Twitter тимчасово вимкнув усі підрахунки підписок/підписок, що могло здатися вам так, ніби у вас не було підписників протягом більшої частини дня. Здається, проблему вирішено, і наразі кількість підписників відновлено до нормального рівня.

Що станеться з підписниками, коли ви вимкнете Twitter?

Twitter зберігає ваші дані протягом 30 днів після деактивації облікового запису на випадок, якщо ви передумаєте. Ваш обліковий запис не відображатиметься в каналах користувачів у Твіттері чи під час пошуку імені користувача, але якщо ви повторно активуєте його протягом 30 днів, ваші читачі будуть відновлені.

Як дізнатися, що ваш обліковий запис Twitter видалено?

Якщо ви не ввійдете у свій обліковий запис протягом 30 днів, його буде остаточно видалено з платформи Twitter.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *