Як видалити обліковий запис Netflix на Iphone?

Найкраща відповідь

  1. Відкрийте програму Netflix.
  2. Виберіть піктограму профілю у верхньому правому куті екрана.
  3. Виберіть “Керувати профілями” безпосередньо під списком профілів.
  4. Торкніться профілю, який потрібно видалити.
  5. Натисніть кнопку “Видалити” та підтвердьте ви хочете видалити профіль.

Як видалити профіль в обліковому записі Netflix

Як скасувати обліковий запис Netflix на iPhone | Netflix Guide 2020

Як видалити профіль на своєму iPhone ?

Щоб видалити програму, перейдіть до Налаштувань Загальні Профілі або Профілі та керування пристроєм і виберіть профіль конфігурації програми. Потім натисніть Видалити профіль. Якщо буде запропоновано, введіть пароль свого пристрою та натисніть “Видалити”.

Чому я не можу видалити профіль Netflix?

Ваш обліковий запис Netflix головний профіль не можна видалити. Коли ви видаляєте профіль, історія переглядів і збереження гри для цього профілю більше не доступні. Якщо ви не можете змінити профіль на своєму пристрої чи за допомогою мобільного браузера, перейдіть на Netflix.com на комп’ютері, щоб зробити це.

Чи може кожен Netflix у профілю є пароль?

Пароль захищає всі облікові записи Netflix, але кожен користувач має власний профіль. Тепер кожен окремий користувач може встановити чотиризначний PIN-код для свого профілю.

Як видалити свій профіль Netflix із iPhone Reddit?

У верхньому правому куті екрана вибору профілю ви побачите кнопку “Редагувати”. Виберіть опцію “Редагувати”. У результаті над кожним активним профілем з’являться маленькі форми олівця. Вибравши значок олівця, натисніть символ видалення, який з’явиться після цього.

Як видалити профіль із Netflix 2021?

Перейдіть на Netflix.com і увійдіть. Виберіть “Керувати профілями” на значку профілю у верхньому правому куті. nУ спадному меню під екраном виберіть “Видалити профіль”.

Де знаходиться профіль у налаштуваннях iPhone?

Ви можете переглянути ваші встановлені профілі в Налаштуваннях > Загальні профілі та керування пристроями. Усі налаштування, програми та дані, пов’язані з профілем, буде видалено, якщо ви його видалите.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *