Як я можу масово видалити Facebook у 2022 році?

Найкраща відповідь

На Facebook.com перейдіть у свій профіль і виберіть “Видалити дописи” зі спадного меню. Торкніть “Видалити” в меню, яке з’явиться в програмі. Видалення остаточне. Якщо ви не хочете, щоб ці дописи було видалено назавжди, ви можете натомість приховати їх, щоб вони більше не відображалися на вашій хронології.

Як масово видалити дописи у Facebook

Як масово видалити дописи на сторінці Facebook

Як я можу видалити всі мої публікації у Facebook одночасно?

Торкніться меню з трьома крапками, щоб перейти до свого профіль. Перейдіть до “Журнал активності” > “Керувати діяльністю” та виберіть спливаюче вікно з написом “Ваші публікації” після відвідування вашого профілю. Ви можете вибрати всі свої публікації, які хочете заархівувати або видалити, а потім натиснути відповідну опцію, переглянувши список своїх публікацій.

Як це зробити Я очищаю свій Facebook?

Щоб спростити очищення публікацій, фотографій і стрічки, Facebook тепер додав інструмент масового видалення. Торкніться свого аватара (вгорі ліворуч), а потім виберіть Журнал активності в програмах для Android та iOS. Виберіть “Керувати діяльністю” та “Ваші публікації”, щоб переглянути весь раніше завантажений вміст.

Як видалити кілька публікацій у Facebook?

Опція “Керувати діяльністю” з’явиться під час переходу до журналу активності вашого профілю Facebook. Звідти можна відзначити численні публікації для архівування. Параметр архівування видаляє елементи з вашого каналу, зберігаючи їх приватними. Існує також кнопка кошика, яка дозволяє назавжди позбутися дописів.

Як видалити старі дописи у Facebook?

Щоб видалити допис, натисніть “Керувати дописами” у полі статусу. Після цього з’являться всі ваші старі публікації. Виберіть рік, а потім натисніть стрілку біля кожного елемента, щоб скасувати вибір. Facebook підкаже, чи можна приховати чи видалити елементи.

Як приховати всі дописи від усіх 2020 у Facebook?

Перейдіть до “Налаштувань” і “Конфіденційність”, виберіть “Обмежити попередні публікації” в меню зліва, а потім натисніть “Обмежити попередні публікації”. Усі ваші публічні дописи видаляються з загальнодоступної стрічки та стають ексклюзивними для друзів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *