Скільки часу потрібно, щоб закрити обліковий запис LinkedIn?

Найкраща відповідь

Протягом 7 днів усю інформацію буде видалено із серверів LinkedIn. Протягом 30 днів після закриття облікового запису журнали та інші резервні дані буде деперсоналізовано.

Як видалити обліковий запис LinkedIn

Як назавжди видалити обліковий запис Linkedin

Чи видаляє LinkedIn ваш обліковий запис через 30 днів?

Ми видаляємо інформацію закритого облікового запису та деідентифікуємо будь-які журнали чи іншу резервну інформацію протягом 30 днів після закриття облікового запису, якщо інше не зазначено в наших Політика конфіденційності.

Чи можете ви остаточно видалити обліковий запис LinkedIn?

Увійдіть у свій обліковий запис і перейдіть до параметра “Налаштування та конфіденційність” у верхньому правому куті будь-якої сторінки LinkedIn. Виберіть опцію “Закрити мій обліковий запис” у спадному меню під кнопкою “Скасувати підписку”. Ви повинні вибрати причину закриття свого облікового запису.

Чи можу я знову відкрити свій обліковий запис LinkedIn після його закриття?

Якщо ви закрили ваш обліковий запис LinkedIn за останні п’ять місяців, ви можете повторно активувати його. LinkedIn не може відновити рекомендації або групи для облікових записів, які були скасовані, однак ваше ім’я користувача може бути збережено. Ви повинні створити новий обліковий запис, якщо минуло більше п’яти місяців після закриття попереднього.

Як видалити обліковий запис LinkedIn, який більше не доступний ?

Щоб видалити обліковий запис LinkedIn, угорі сторінки натисніть символ “Я”. У спадному меню виберіть Налаштування та конфіденційність. У розділі Керування обліковим записом на вкладці Обліковий запис виберіть Змінити біля пункту Закриття облікового запису LinkedIn. Перегляньте причину припинення членства, а потім Продовжити.

Скільки часу потрібно, щоб повторно активувати обліковий запис LinkedIn?

Ви повинні повторно подайте заявку на повторну активацію протягом 20 днів. LinkedIn не зможе повторно відкрити ваш обліковий запис через 20 днів. Вам потрібно буде створити новий профіль LinkedIn після закінчення цього періоду часу.

Що станеться, коли я закрию свій обліковий запис LinkedIn?

Акаунт буде закрито, якщо ви не ввійдете протягом 10 днів. Усі ваші рекомендації чи підтвердження, а також ваші повідомлення та зв’язки буде видалено. Якщо ви не входите у свій профіль LinkedIn більше десяти днів, його буде автоматично закрито.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *