Як заблокувати когось на Hago?

Найкраща відповідь

Щоб заблокувати когось у Hago, клацніть зубчасте колесо, щоб відкрити список параметрів, а потім виберіть “Налаштування”.

У цьому меню прокрутіть вниз і натисніть Блокування. Ви перейдете на сторінку зі списком усіх людей, яких ви раніше заблокували. Щоб розблокувати обліковий запис, просто натисніть “Розблокувати” поруч із його іменем.

Щоб заблокувати користувача на Hago, клацніть шестірню, щоб відкрити список параметрів, а потім виберіть “Розблокувати обліковий запис”, просто натисніть “Розблокувати” поруч із їх ім’я.

Як заблокувати когось у програмі Hago та повідомити про нього

Ви може заблокувати інших користувачів на Hago, щоб приховати їхні повідомлення у вашій папці “Вхідні”, не дозволяючи їм надсилати вам повідомлення. Ви також можете повідомити про їхні повідомлення або видалити їх, якщо вони містять вміст, який суперечить Умовам використання.

Щоб зробити це, натисніть і утримуйте розмову з користувачем, якого потрібно заблокувати. Потім виберіть “Заблокувати”.

Вибраного користувача буде заблоковано в Hago та негайно приховано всі повідомлення з вашої папки “Вхідні”. Повідомлення, надіслані до того, як ви заблокували когось, усе ще відображатимуться в історії розмов обох користувачів.

Щоб розблокувати користувача, торкніться меню у верхньому лівому куті екрана чату, виберіть “Мій профіль” і потім виберіть “Моя конфіденційність”. Знайдіть користувача, якого хочете розблокувати, і натисніть “Розблокувати”.

Ви також можете заблокувати користувача на екрані його профілю. Торкніться меню у верхньому лівому куті профілю, виберіть “Моя конфіденційність”, а потім виберіть “Заблокувати”. У вас буде два варіанти: заблокувати лише цього користувача або повідомити/видалити повідомлення.

Як перевірити список блокування в обліковому записі Hago

Які програми підтримують блокування користувачів?

Наразі всі програми Hago підтримують блокування та розблокування, а також вимикання звуку інших людей ! Наразі всі програми Hago підтримують блокування та розблокування, а також вимикання звуку інших людей!

Що означає, коли я бачу піктограму маленького ока поруч із іменем людини?

Коли ви клацаєте шестірню, першим варіантом є “Блокувати”. Це означає, що цей користувач заблокував вас. Якщо ви хочете, щоб вони знову могли слідкувати за вашим обліковим записом, вам доведеться розблокувати їх і знову підписатися на них.
Коли ви натискаєте шестерінку, відкривається перший варіант. Це означає, що цей користувач заблокував вас. Якщо ви хочете, щоб вони знову могли стежити за вашим обліковим записом, вам доведеться розблокувати їх і знову підписатися на них.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.